6 d’oct. 2014

LA DIETA MEDITERRÀNIA


Des de l'Ajuntament informem que la conferència sobre dieta mediterrània no serà el dilluns 13 d'octubre sino el dilluns 3 de novembre. Gràcies.

1 d’oct. 2014

CURTMETRATGE & MONÒLEG



CURTMETRATGE & MONÒLEG

A partir de les 19’30 h. i a la Casa de la Música d’Ador tindrà lloc la Projecció del curtmetratge W. Mcgregor, realitzat en Ador i protagonitzat, en part, per actors de la nostra població.
I en acabar, l’actuació del monologista Eugeni Alemany amb l’espectacle T’HO DIC SENSE ACRITUD.

Després de 12 anys donan-t’ho tot per la tele; de treballar en Telecinco, Cuatro o Canal 9; de viatjar pel món fent reportatges per al “Caiga Quien Caiga” o de recórrer tota la Comunitat Valenciana amb el “Trau la Llengua”… Eugeni Alemany vol compartir la seua visió àcida i molt divertida de la vida. Així que si vols saber com es fan els programes de la tele o per què el país està com està, no et pots perdre este espectacle.
 
Eugeni Alemany és un conegut presentador, reporter i guionista de televisió. Al llarg de la seua carrera ha treballat en les principals cadenes del nostre país, fent tot tipus de programes: “Caiga Quien Caiga”, “Trau la llengua”, “Gormandia”, “Nos pierde la fama”, “Xq no te callas”, “A la fresca”, “Sense filtre”, etc. etc. El seu estil irònic, enginyós i divertit ha fet molt popular a este valencià, que ara trasllada el seu humor de les pantalles de TV als escenaris teatrals, amb un espectacle 100% valencià i 100% imprevisible.
 
Dia: dijous, 9 d’octubre
Hora: 19’30 h.
Lloc: Casa de la Música

Preu: 2 €. A benefici de Cáritas.
Llocs de venda: Biblioteca, Ajuntament i Bar l’Edo.

ACTES 9 D'OCTUBRE. ADOR 2014


PROGRAMACIÓ CULTURAL. OCTUBRE - NOVEMBRE - DESEMBRE. ADOR 2014