27 de febr. 2012

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE, LA DANSA DE LES MARGARIDES



PRESENTACIÓ DEL LLIBRE LA DANSA DE LES MARGARIDES a càrrec del seu autor RICARD RAMON CAMPS.


La venda integra del llibres serà a benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC)

Eduard de Parcent és un escriptor d'èxit moderat, que viu reclòs al seu refugi literari de la ciutat de Praga, i que comença en el seu últim llibre a recordar alguns del capítols de la seua joventut amarga. Ara, la seua vida és tranquil•la i satisfactòria, però, de sobte, tot comença a canviar, una sèrie d'esdeveniments i personatges comencen a creuar-se de manera estranya en la seua vida. El seu llibre desapareix i tot sembla estar fora del seu control i voluntat. Què està passant? Qui és en realitat Eduard de Parcent?

Dia: divendres, 2 de març.
Hora: 19’30 h.
Lloc: Biblioteca

Ricard Ramon Camps és Llicenciat en Història de l'Art per la Universitat de València, Diploma d'Estudis Avançats en Estètica i Teoria de l'Art per la Facultat de Filosofia de la Universitat de València i Màster en Gestió Cultural per la Universitat Politècnica de València i a està a punt de llicenciar-se en Belles Arts.
Actualment és professor d' ESO en el Col•legi Hermes i Cap del Departament d'Art i Humanitats del mateix centre. És membre del Grup d' Investigació Art i Educació de la Universitat de València i està a no res de llegir la seua Tesi Doctoral en l'Àrea d' Estètica i Teoria de l'Art de la Universitat de València.
També es dedica a la creació en algunes de les seues vessants, com la investigació artística, la pintura i creació àudiovisual, l'assaig, i també la creació literària, camps que per Ricard són un tot unitari i indissoluble. També ha col•laborat i treballat com becari en diferents museus valencians com el Museu Comarcal de l'Horta Sud, la Xarxa de Museus de la Diputació de València i com becari de Museologia del Ministeri de Cultura en el Museu de Ceràmica González Martí.

Més informació sobre l’autor en :




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada